Trimiteti la imprimanta
Laborator de analize
Laborator de analize

 Laboratorul efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale, la standarde inalte de calitate, in contract cu CAS Arges si C.A.S.A. O.P.S.N.A.J., cu ajutorul unui colectiv valoros de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, biologi, biochimisti, asistenti) cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante. Oferta completa a serviciilor a Laboratorului de analize medicale al Clinicii Andreea Motoc este disponibila on line pe aceasta pagina sau la cerere, prin fax sau email.


Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.


Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui institutului.


Va puteti exprima opiniile si sugestiile pentru imbunatatirea activitatii noastre precum si eventualele nemultumiri atat direct in condica de Sugestii si reclamatii care este disponibila la punctul de eliberare a rezultatelor cat si prin completarea si expedierea prin fax sau email a chestionarului privind satisfactia clientului.